Metronome Productions

Final Cut Pro X i TV-produktion
Metronome-logo-videoevent

Metronome Productions

Final Cut Pro X i TV-produktion
facebook-icon
mail@metronome.dk

Biography

Metronome er et af Danmarks største produktionsselskaber. Gennem mere end 60 år har vi skabt en lang række kendte og elskede tv-successer.

Vi har delt millioner ud i Hvem vil være Millionær? siden 1999, og vi gør det fortsat med stor fornøjelse. Vi kom først med Popstars og satte Danmark på den anden ende med Big Brother helt tilbage i 2001. Vi optog Casper og Mandrilaftalen i en garage på parkeringspladsen, producerede Danmarks første vellykkede sitcom Langt Fra Las Vegas, og meget, meget mere.

I dag står de blandt andet bag programmer som bla : politijagt (KANAL5), Nybyggerne (TV2), menneskejagt (DR3), helvedes hus (TV3), Puk og Herman (DR1). Alt i alt mere end 40 sæsoner og 350 afsnit til danske tv stationer i FCPX. kom og hør bla. hvordan de arbejder mange sammen fra central server.

Metronome er ejet af Endemol Shine Group, et af verdens største og mest kreative produktionsselskaber, og vi har et udbredt samarbejde med vores kolleger i hele Norden, Europa, USA og Australien.

Vi stiller Ryan Velin og Mads Larsen til rådighed på dagen for at fortælle om vores brug af Final Cut Pro X i vores produktionsmiljø.