Om VideoEvent 1.0

Hvem, hvad og hvor?

VideoEvent udspringer fra facebook gruppen “Brix Video Nørderier”. Grundkernen i gruppen er vidensdeling og det er grundstenen i VideoEvent. Vi vil dele viden. Vi vil netværke og vi skabe nye netværk.

Vi er ikke kun et teknik event. Vi er ikke kun et “vi fortæller historier” event. Vi er begge dele og meget mere. Når man laver TV og video er teknik men også historiefortælling vigtigt for at seeren vil se vores produktioner. Derfor er VideoEvent et event hvor vi prøver at omfagne begge dele.

Gruppen bag VideoEvent er en frivillig gruppe af mennesker der er gået sammen for at skabe et samlingssted for brancen. Det er absolut ikke kommercielt forstået på den måde at gruppen bagved ikke laver det for pengene skyld. Al overskud går til oplægsholderne og til at skabe et professionelt event som gør at det kan vokse. For der er planer om at det skal være et tilbagevendende event. Derfor også “1.0”

Viden

Få ny viden med hjem.  Kom og hør de spændende indlæg vi har på agendaen og bliv klogere.

Gear

På VideoEvent 1.0 kan du møde leverandører og kollegaer der stiller op med interessant gear som mange af os bruger i hverdagen.

Networking

Du vil på dagen få mulighed for at møde nogle af dine kollegaer fra branchen og få opbygget et solidt netværk.

Hvem står bag VideoEvent 1.0

Adam-Peter-Ullstrom-VideoEvent

Adam Peter Ullstrom

Ullstrom Visuals - Arrangør
Claus-Andersen-VideoEvent

Claus Andersen

Bodhi Visuals - Arrangør
Nikolaj-Brix-VideoEvent

Nicolai Brix

B-Visuals - Arrangør
Colorgrading Crash Course
Tony-Lykke-Lorentzen-VideoEvent

Tony Lykke Lorentzen

Kinema - Arrangør
Miniseminar om datamanagement